Bijzondere urnen

Het overlijden van mijn ouders deed mij realiseren hoe persoonlijk afscheid nemen van een dierbare is. 
Als keramiste wilde ik graag zelf iets moois voor mijn ouders maken.
Ingetogen, vriendelijk en verzachtend. In emotioneel en visueel opzicht mooi en troostrijk. Maar vooral ook Ɣnders.

Dus geen dertien in een dozijn en niet de traditionele urn op de schoorsteen. 
Maar liever iets moois dat de overledene symboliseert en bij de nabestaanden een dierbare herinnering oproept. Een persoonlijk object dat niet direct weggeeft dat het de as van een dierbare bevat.

En zo ontstond het idee voor In Retrospect Ceramics.

Inmiddels heb ik een flink assortiment als voorbeeld-urnen beschikbaar ter inspiratie. Maar het liefst ga ik met u in gesprek over welke bijzondere herinnering een glimlach op uw gezicht brengt. Daar ga ik dan mee aan de slag. Als ik dan vervolgens zo’n zelfde reactie met mijn keramiek kan bewerkstelligen is mijn missie geslaagd.

Heeft u interesse of wilt u informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met mij op.